Verras je Valentijn

Je vriend of vriendin verrassen met een origineel cadeau? Je partner verwennen met Valentijn? Misschien ben je al jaren getrouwd en wil je de liefde voor je man of vrouw vieren met een onverwachte traktatie. Of... bewonder je iemand van een afstand en wil je anoniem je ontbijt trakteren. Het kan allemaal! Op Valentijnsdag maken wij er dit jaar iets extra moois van, hieronder lees je daar meer over.

Lees meer »

Hoera, 2 jaar DML ontbijtbezorgservice!

Wat een feest! Met het ingaan van een nieuw kalenderjaar, gaat er ook een nieuw Doe Maar Lekker jaar in. Wij bestaan als Nijmeegse ontbijt bezorgservice nu drie jaar. Wat begon als een creatieve oplossing in tijd van lockdowns, is inmiddels een gezellige bezorgservice waarmee je familie, vrienden, collega's of buren kunt verrassen met een ontbijt aan huis. Hoe dat precies is gegaan, lees je hieronder.

Lees meer »

Ontbijt: een origineel cadeau

Iemand verrassen met origineel cadeau? Laat eens een ontbijt aan huis bezorgen! Wij hebben naast onze standaard ontbijt boxen ook complete ontbijtjes met een thema. Zo verras je je vrouw, man, vader, moeder, opa, oma, buren, collega, wie dan ook met een lekkere traktatie. Binnen Nijmegen wordt het ontbijt zelfs gratis bezorgd.

Lees meer »

Hoe maak je een mimosa? Onze tips

Feestelijk brunchen doe je met een heerlijke mimosa: een eenvoudige maar lekkere cocktail die makkelijk is om zelf te maken. Met ons recept en onze tips zet je in een handomdraai een mimosa op tafel bij je ontbijt, wat je eenvoudig bij ons bestelt. Binnen Nijmegen bezorgen wij gratis!

Lees meer »

Romantisch ontbijten in 5 stappen

Of je nu al jaren getrouwd bent of nog maar net aan het daten, je geliefde verrassen met een lief gebaar is altijd leuk. Ontbijt (de belangrijkste maaltijd van de dag, mensen!) is onze favoriete manier om jou te helpen laten zien aan jouw liefje dat je van diegene houdt. Wil je echt 100 punten scoren hiermee, volg dan onze tips!

Lees meer »

We gaan naar Millingen!

Doe maar lekker gaat haar tweede week in. Elke week gaan we een ander gebied rond Nijmegen in om van ons te laten zien. Deze week wordt het Millingen! 

Lees meer »