over ons

Het kleine team van Doe Maar Lekker ontbijt bezorg service bestaat uit vier personen die er enorm houden van eten, drinken, service en gezelligheid. 

 

Inge is als eigenaresse van Speciaalbier café De Kluizenaar een bekend gezicht in Bottendaal. Na jaren als kok en bedrijfsleider bij de Kluizenaar werkzaam te zijn geweest, nam zij begin 2020 de zaak over. 

Door de corona maatregelen werd een beroep gedaan op Inge's creativiteit. Gelukkig is die eindeloos en vond ze in collega-ondernemer Remon een perfecte partner voor Doe Maar Lekker ontbijt service!  

Remon: wie kent hem niet? Als eigenaar van Café We Gaan Beginnen en Eetcafé Wij Ook in Bottendaal is ook hij al jaren creatief in ondernemen. We Gaan Beginnen is omgetoverd tot prachtige locatie waar je in besloten kring kunt genieten van lunch of diner: de leukste private dining locatie van Nijmegen! 

Samen met Inge begon Remon Doe Maar Lekker ontbijtservice om te blijven doen wat hij het liefst doet: mensen blij maken met eten en drinken - altijd met een vrolijke noot.

Onze webshop beheerder Lieke is ook geen onbekende in de Nijmeegse horeca. 15 jaar lang werkte ze na haar studie Communicatie- en Informatiewetenschappen als barista, trainer en bedrijfsleider in verschillende daghoreca in Nijmegen, Dublin en Melbourne.

Deze meid houdt van reizen, eten, drinken en nieuwe dingen leren. Inge gaf haar de kans om in de keuken van De Kluizenaar haar skillset uit te breiden  en zo werkt ze daar nu alweer meer dan een jaar als kok. Haar passie voor schrijven, online bedrijfsgroei en lokaal netwerken zet ze graag in voor Doe Maar Lekker Ontbijtservice.