Standaard Ontbijt opties

Uitverkocht

Doe maar lekker ontbijt

€ 40,00 € 38,00
Uitverkocht

Doe maar lekker ontbijt

€ 40,00 € 38,00

Onzs basis ontbijtbox voor 2 personen, lekker en eenvoudig! Voor het gemak bij je thuis bezorgd.

Wil je een handgeschreven kaartje toevoegen aan je ontbijt? Dat kan. Je voegt dit artikel eenvoudig toe aan je winkelmand door middel van de knop hieronder.

Uitverkocht

Super-de-Luxe Ontbijt

€ 70,00
Uitverkocht

Super-de-Luxe Ontbijt

€ 70,00

Ons meest complete ontbijt! Echte verwennerij om van te genieten zonder enige moeite te hoeven doen, als dat niet de definitie van luxe is...

In deze ontbijtbox vind je roomboter croissants van de bakker met een heerlijk potje Bonne Maman jam. Ook ontvang je luxe broodjes van de bakker met een uitgebreide selectie aan beleg. Hartig beleg zoals diverse vleeswaren, diverse kazen, hummus en gerookte zalm. Hou je van een beschuitje met hagelslag? Perfect, zit er ook bij. Yoghurt, fruit, gekookte eitjes maken dit ontbijt compleet! Met het sinaasappelsap en een heerlijke fles bubbels tover je zo je eigen mimosa's op tafel. 

Voor de kleintjes

Kids box

€ 7,50
Voor de kleintjes

Kids box

€ 7,50

Makkelijk een leuk ontbijt voor kinderen op tafel zetten? Eitje! Bestel je kinderontbijt in combinatie met een ander ontbijt en je hebt er geen omkijken meer naar. Het ontbijtje bestaat uit broodjes met zoet en hartig beleg, cornflakes, bakje yoghurt, bakje fruit, klein snoepje en een leuke box waarvan een spelletje gemaakt kan worden.

Let wel even op dat we dit ontbijtje alleen gratis bij je komen bezorgen bij een bestelling van 1 of meer van de andere ontbijten. 

- Levering na 8:00 Nijmegen e.o. - bestellen kan tot 12:00 voor de volgende dag -