Standaard Ontbijt opties

- Levering na 8:00 Nijmegen e.o. - bestellen kan tot 18:00 voor de volgende dag - 

Dit makkelijke ontbijt bestaat uit diverse broodjes en roomboter croissant van de bakker, kaas, vleeswaren, gekookt ei, jam, hagelslag, flesje sap, zoete versnapering, roomboter, vers fruit, rauwkost, yoghurt en muesli. Het ontbijt is genoeg voor twee personen.

Nét even iets meer dan ontbijt. Je kunt na bezorging genieten van diverse broodjes en roomboter croissant van de bakker, diverse kaas, luxe vleeswaren, gekookte eitjes, jam, hagelslag, flesje sap, zoete versnapering, roomboter, vers fruit, rauwkost, yoghurt en muesli. Genoeg voor 2 personen!

Verwennerij

Super-de-Luxe Ontbijt

€ 65,00
Verwennerij
Verwennerij

Super-de-Luxe Ontbijt

€ 65,00

Ons meest complete ontbijt! Echte verwennerij om van te genieten zonder enige moeite te hoeven doen, als dat niet de definitie van luxe is...

In deze ontbijtbox vind je roomboter croissants van de bakker met een heerlijk potje Bonne Maman jam. Ook ontvang je luxe broodjes van de bakker met een uitgebreide selectie aan beleg. Hartig beleg zoals diverse vleeswaren, diverse kazen, hummus en gerookte zalm. Hou je van een beschuitje met hagelslag? Perfect, zit er ook bij. Yoghurt, fruit, gekookte eitjes maken dit ontbijt compleet! Met het sinaasappelsap en een heerlijke fles bubbels tover je zo je eigen mimosa's op tafel.