Bedankontbijt

Thank you!

Bedankt Ontbijt

€ 40,00
Thank you!

Bedankt Ontbijt

€ 40,00

Iemand bedanken met een lekkere verrassing? Misschien omdat ze je hebben geholpen met klussen, of omdat ze op de kat hebben gepast tijdens je vakantie. Of gewoon even iemand verrassen met een bedankje omdat je gewoon heel blij bent dat diegene er is. Easy peasy met ons Bedankt Ontbijt!

In dit ontbijt vind je de gebruikelijke lekkere ingrediënten: verse broodjes en een roomboter croissant van de bakker, sapje, eitjes, diverse zoet en hartig beleg, yoghurt, fruit en muesli.  

Wil jij een handgeschreven kaartje toevoegen, waarin jij kunt zeggen waarom je diegene wil bedanken? Dat kan. Het kaartje voeg je eenvoudig toe aan je winkelmand door middel van de knop verderop op deze pagina. Je vindt daar ook de mogelijkheid om tekst in te voeren, zodat wij weten wat we in de kaart kunnen schrijven.

Meer dan één ontbijt buiten Nijmegen laten bezorgen maar geen dubbele bezorgkosten? Kies voor ieder extra ontbijt bij 'Bezorgen in' voor de optie 'combinatie met ander ontbijt'.

Staat jouw bezorglocatie er niet bij? Als je even contact met ons opneemt, denken wij graag even met je mee wat wél kan!

- Levering na 8:00 Nijmegen e.o. - bestellen kan tot 12:00 voor de volgende dag -