Hoera, 2 jaar DML ontbijtbezorgservice!

Wat een feest! Met het ingaan van een nieuw kalenderjaar, gaat er ook een nieuw Doe Maar Lekker jaar in. Wij bestaan als Nijmeegse ontbijt bezorgservice nu drie jaar. Wat begon als een creatieve oplossing in tijd van lockdowns, is inmiddels een gezellige bezorgservice waarmee je familie, vrienden, collega's of buren kunt verrassen met een ontbijt aan huis. Hoe dat precies is gegaan, lees je hieronder.

Hoe het begon

Vroeg in het jaar 2021 kregen lokale ondernemers Inge en Remon het idee om in Nijmegen aan huis ontbijten en daghappen te gaan bezorgen. Koken en cateren is deze ervaren koks niet vreemd, maar hoe gaat het in zijn werk als er niet voor groepen, maar voor kleine aantallen wat bezorgd moet worden? Ze durfden de uitdaging wel aan. 

Horeca in tijd van beperkingen en Lockdowns

Zeker in de periodes waarin hun eigen zaken De Kluizenaar en We Gaan Beginnen in het Nijmeegse Bottendaal geen gasten mochten ontvangen, bood Doe Maar Lekker een uitkomst. Gasten konden op deze manier toch nog geld uitgeven, niet in maar wel aan, hun favoriete lokale restaurant en deze keukens konden op hun beurt lekker blijven draaien en doen wat ze het liefste doen: mensen blij maken met heerlijk eten.

uitdagingen en kansen

Dat beperkingen nu weer opgeheven zijn, wil niet zeggen dat er geen uitdagingen meer zijn. Met stijgende productie kosten en de ontbijtbezorgservice juist buiten openingstijden van de andere zaken, was de vraag: stoppen we of gaan we door? Was het een uit de hand gelopen lockdown-hobby, zoals voor sommige mensen brood bakken was? Eigenlijk hoefden ze er niet lang over na te denken: mensen verrassen met ontbijt is te leuk om mee te stoppen. 

STILL GOING STRONG

Sinds 2022 is Doe Maar Lekker zich met name gaan richten op cadeau ontbijten. Van over de hele wereld bestellen mensen ontbijtjes om in Nijmegen en omgeving te laten bezorgen, super leuk! Met het uitbreiden van het team, assortiment en webshop, kan de ontbijt bezorgservice steeds meer mensen, steeds vaker blij maken. De toekomstdroom is om zoveel bestellingen te mogen bezorgen, het bezorg gebied uit te breiden en nog meer samenwerkingen aan te gaan met lokale leveranciers.

Doe maar lekker positief

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, is Doe Maar Lekker ontbijt bezorgservice ontstaan uit het creatieve brein van twee oplossingsgerichte ondernemers, die met positief denken én handelen dagelijks mensen blij willen maken met lekker eten. Door het aanbieden van specifieke cadeau ontbijten voor uiteenlopende gelegenheden, is Doe Maar Lekker groeiende en gaan zij in de toekomst nog veel meer mensen blij te mogen maken met thuisbezorgd ontbijt! 

PS traktatie voor jou

Wie jarig is, trakteert! Daarom ontvang je met de code HOERA2JAAR de gehele maand januari 10% korting op het ontbijt van jouw keuze. Zo kun jij jezelf of iemand anders ook weer trakteren.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.