Ontbijt: een origineel cadeau

Iemand verrassen met origineel cadeau? Laat eens een ontbijt aan huis bezorgen! Wij hebben naast onze standaard ontbijt boxen ook complete ontbijtjes met een thema. Zo verras je je vrouw, man, vader, moeder, opa, oma, buren, collega, wie dan ook met een lekkere traktatie. Binnen Nijmegen wordt het ontbijt zelfs gratis bezorgd.

Voor Iedereen

Het valt niet altijd mee om jaar in, jaar uit weer een origineel en leuk cadeau te verzinnen voor de mensen om je heen. Waarom niet een leuke ervaring cadeau geven? Wij vinden het geweldig om mensen (meestal op de vroege ochtend) te verrassen met een ontbijt aan huis. We bellen aan, de deur gaat open, eerst verbazing en dan blijdschap en soms zelfs ontroering. Een ontbijt is altijd welkom en een leuke verrassing ook! Je hoeft iemand niet heel goed te kennen om diegene te kunnen verrassen met een ontbijt aan huis, het is eigenlijk altijd goed. En je geeft iemand niet alleen een ontbijt, maar ook een verrassing, een verwenmoment en een glimlach van ons! 

Voor elke gelegenheid

Of je nou iemand wil feliciteren, bedanken of beterschap wil wensen, wij hebben er een ontbijt voor. Ben je 25 jaar getrouwd en wil je je vrouw verrassen? Met liefde brengen wij een Romantisch ontbijt langs. Je schoonvader bedankten omdat hij heeft geholpen met verbouwen, maar er niks voor terug wil? Zeker weten dat hij lekker zal smikkelen van een Bedank ontbijt. Ligt je moeder in het ziekenhuis maar lukt het niet om langs te gaan? Wij bezorgen gerust een Beterschapsontbijt. Kleintje op komst? Je gelooft het niet, maar zelfs daarvoor hebben wij een ontbijt! Bij ieder thema ontbijt schrijven wij zelf een kaartje, leuk hè? We vinden het gewoon heel fijn om mensen blij te maken. 

Op elk gewenst moment

Onze ontbijtjes leveren wij met verse broodjes van de bakker. Wij hebben hiervoor speciaal een bakker uitgekozen die ook op zondag bakt! Heerlijk. Hierdoor kunnen wij leveren vanaf 8:30; wij willen namelijk graag altijd verse broodjes bezorgen. Wil je liever nog langer uitslapen? Daar doen wij niet moeilijk over. Als je lekker van de ontbijtbox wil brunchen, komen we bijvoorbeeld gerust om 11:00. Wist je dat je bij een échte brunch het lekkerst uit bent met een mimosa? Hier vind je ons mimosa recept waarmee je je ontbijt makkelijk omtovert tot een luxe champagne ervaring. Wij vinden de mimosa het lekkerst met de heerlijke Krenkelaar Appelcider. Deze hebben we ook alcoholvrij! Die moet je echt een keer geproeft hebben, bedank ons later maar.

In een ruim Bezorggebied

Dan ons bezorggebied, wat echt flink is, al zeggen we het zelf. Wij bezorgen gratis in Nijmegen! Daarnaast bezorgen wij ook in de directe omgeving van Nijmegen. Van Wijchen tot Westervoort, van Druten tot Leuth, het kan allemaal. Je kunt de locatie eenvoudig ingeven bij het bestellen van je ontbijt, waar je een zo compleet mogelijke lijst vindt van bestemmingen. Staat jouw bestemming er niet bij? Laat het ons even weten, dan voegen we die snel toe! 

We bezorgen ontbijt aan huis, maar wat nou als je iemand tijdens werktijd wil verrassen? Uiteraard komen wij ook gerust op kantoor bezorgen. Ook een logeeradres of bijvoorbeeld in een park behoort tot de mogelijkheden. Een romantisch ontbijt aan de dijk? Waarom niet? Stap op de fiets en verras degene met wie jij op pad gaat. Zelf kun je ook lekker mee eten, want in onze ontbijt boxen zit genoeg voor twee personen. Daarnaast kun je ook een setje disposables toevoegen; je krijgt dan een bordje en bestek bij je ontbijtbox meegeleverd. Hoef je zelf alleen een lekker kleedje en goede zin mee te nemen!

Origineel cadeau? Doe maar lekker!

Zo zie je maar: een origineel cadeau hoeft niet ingewikkeld te zijn. Het kan makkelijk, te bestellen vanuit heel de wereld en bezorgd in en rond Nijmegen. Een heerlijk ontbijt aan huis, waarmee je iemand eenvoudig in het zonnetje zet. Wie ga jij binnenkort verwennen..?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.