Verras je Valentijn

Verras je Valentijn met een ontbijt

Je vriend of vriendin verrassen met een origineel cadeau? Je partner verwennen met Valentijn? Misschien ben je al jaren getrouwd en wil je de liefde voor je man of vrouw vieren met een onverwachte traktatie. Of... bewonder je iemand van een afstand en wil je anoniem je ontbijt trakteren. Het kan allemaal! Op Valentijnsdag maken wij er dit jaar iets extra moois van, hieronder lees je daar meer over.

 

Ontbijt: een origineel cadeau

Op Valentijnsdag vieren we de liefde een beetje extra. Misschien vind je het onzin? Ach, wij zouden ieder excuus aangrijpen om jouw partner op iets lekkers te trakteren. Het leven is een feestje, maar hang vooral je eigen slingers op. Daarom vinden wij het leuk om elke feestdag een speciaal ontbijt aan te bieden, aangekleed in thema en bijzonder vrolijk bezorgd. Een bos bloemen is prachtig, maar hoe leuk is een ontbijtje als cadeau? Heerlijk, toch?

 

Valentijnsontbijt

Het hele jaar door bezorgen wij met liefde ons Romantisch ontbijt. Wat is er dan zo bijzonder aan dit ontbijt op Valentijnsdag? We geven nét een beetje extra. Al onze ontbijten zijn voldoende voor twee personen, zo ook die voor Valentijn! In het Valentijnsontbijt vindt je diverse broodjes en roomboter croissant van de bakker, kaas, vleeswaren, snackgroenten, gekookte eitjes, jam, hagelslag, sinaasappelsap, roomboter, fruitsalade, heerlijke Griekse yoghurt, knapperige biologische muesli met geroosterde hazelnoten en kokos en een zoete versnapering. Om het extra feestelijk en romantisch te maken, stoppen we wat extra lekkere Valentijnstraktaties erbij én een rode roos. Zie je het al voor je? Wauw!

 

Persoonlijke valentijnskaart

De kaart hoort bij Valentijn zoals de haas bij Pasen: we kunnen ons eigenlijk niet meer zonder voorstellen. Bij ons heb je altijd de mogelijkheid een handgeschreven kaart aan je ontbijt toe te voegen. Met Valentijn zijn onze kaarten helemaal in thema: met een overdaad aan liefde! Daarnaast kun je het ontbijt extra feestelijk maken door een flius bubbels toe te voegen. Wij hebben appelcider van De Krenkelaar uit de Betuwe. Liever alcoholvrij proosten? Ook de appelsprankel van De Krenkelaar is heerlijk. Het leuke is dat je er zo een lekkere mimosa mee op tafel tovert. Hoe precies, lees je hier.

 

Romantiseren kun je leren

Misschien ben je van jezelf niet zo romantisch aangelegd, dan kan natuurlijk! We hebben allemaal onze talenten. Met het bestellen van dit Valentijnsontbijt ben je al super goed bezig! Wie weet, durf je het zelfs aan een kaartje toe te voegen, daar hoeft heus geen heel gedicht in (mag wel natuurlijk). Als je wat extra hulp kunt gebruiken voor het neerzetten van de sfeer voor je liefje, helpen wij je graag. We hebben een eigen afspeellijst voor romantisch ontbijten op Spotify, die hoef je alleen maar aan te zetten. De link naar de afspeellijst, plus meer tips vind je hier.

 

bezorgen: thuis of op kantoor

Valentijnsdag valt dit jaar op dinsdag. De kans bestaat zomaar dat jouw Valentijn die dag moet werken of studeren. Wat ons betreft mag dat de pret niet drukken! Wij bezorgen het ontbijt waar je wil, dat mag ook op kantoor, de werkplaats of een winkel zijn. Zie je de gezichten van de collega's van je partner al als wij binnen komen met zo'n heerlijk ontbijt? Fantastisch! Wil je weten of we op de locatie van jouw keuze bezorgen, dan kun je op onze veelgestelde vragen pagina een complete lijst van bestemmingen vinden waar wij bezorgen. In Nijmegen laten bezorgen is zelfs gratis.

 

Op Valentijnsdag of het weekend ervoor

Mocht je Valentijnsdag als iets eerder willen vieren omdat dat beter uitkomt, dan kan dat. Op zaterdag 11 februari en zondag 12 februari kun je ook gebruikmaken van onze Valentijnsactie. 

 

bestel hier je valentijnsontbijt

Zoals je hebt kunnen lezen, is een ontbijt een origineel cadeau voor Valentijnsdag en een lekkere manier om je man, vrouw, vriend, vriendin, partner, liefje of schatje (we kunnen nog wel even doorgaan, maar dat doen we niet) te verrassen. Er zit genoeg in de ontbijtbox voor twee personen, plus lekkere extra's en een mooie roos. We bezorgen deze aan huis of op een andere locatie, bijvoorbeeld een werkplek. Bestel je Valentijnsontbijt bij onze lokale ontbijtservice uit Nijmegen, wij hebben er zin in! 

Reactie plaatsen

Reacties

Herbertjibig
3 maanden geleden

All exclusive news stories, opinions and analysis on politics, sports, entertainment, health, business, gender and culture and much more.

https://www.thequintnewstoday.com/