Wist je dat:

- Wij tijdens de avondklok tussen 20.00 uur en 22.00 uur ook onze maaltijden gaan bezorgen!

- Als jullie niet naar ons mogen komen, wij naar jullie komen!

- Wij regelmatig onze website bijwerken!

- Er al een Valentijnsdag menu beschikbaar is!

- Wij je hieronder op de hoogte houden wat we allemaal doen!

- Je nu ook mee kan doen aan onze spaaractie!

We gaan naar Millingen!

Elke week willen we een nieuw gebied rondom Nijmegen benaderen om van ons te laten horen. Deze week gaan we naar Millingen!

In de avond stappen we in onze auto om alvast een promo filmpje op te nemen. Dat dit in 1x zou lukken zou natuurlijk fantastisch zijn....Tussendoor komen er toch nog een paar auto's langs rijden, krijgen we de slappe lach of staat de verlichting niet goed. Maar na 6x opnieuw gestart te zijn is het dan toch gelukt! Als we dan toch in Millingen zijn, gaan we natuurlijk ook even naar de Droge en Natte tent om af te ronden op het leugenbankse op de dijk. 

Inmiddels is het zondag en mogen we weer met behulp van het wakker worden van de wekker en veel koffie alle bestellingen klaar maken. In de keuken ruikt het al naar vers gebakken broodjes en croissants. Na de route bepaald te hebben mogen we vandaag met 3 auto's de polder in. De zon komt op en via de Ooij rijden we naar Leuth om vervolgens in Millingen onze ontbijtjes te bezorgen!

De banner zijn binnen!

Omdat de post ietwat achter ligt, komen de banners de eerste week van ons bestaan binnen. Tijd om te poseren!

Eindelijk, het is 1 januari 2021!

 

Na een roerig jaar achter de rug te hebben, zien wij voor het nieuwe jaar weer nieuwe kansen! Na veel sparren komen bedenken we ons nieuwe concept; Doemaarlekker!

1 januari gaan we van start met onze ontbijtjes. 

Al vroeg in de ochtend als er nog 1 verdwaalde ziel over straat strompelt en de rest van Nijmegen nog op 1 oor ligt, stappen wij al in onze auto's om aan de slag te gaan. 

Natuurlijk kunnen wij ook de nodige koffie gebruiken, want ook voor ons was het gisteren 31 december maar vol nieuwe energie gaan wij 2021 tegemoet.

Broodjes afbakken, sapjes in de flesjes, eitjes koken, dozen vullen, natellen, ja alles klopt. Het is tijd om de auto's vol te laden en te gaan rijden!

Ondertussen is de zon opgekomen en wordt Nijmegen wakker. We mogen vandaag naar Oosterbeek, Druten, Beuningen, Lent en Nijmegen.

Trots en voldaan met deze start gaan we de eerste week in van Doemaarlekker!